wellness balíček č.3


wellness balíček č.3

90 min. pro zdraví a krásu
30 MIN.rozproudění lymfy a těla na rolletic stroji.
Rolletic – bříško, boky, stehna i pozadí, zpevníte si za pár dní

podpoříme vyloučení toxinů z těla,uvolnění svalů a rozproudime cévní systém 60ti minutovou regenerační masáží těla =záda,nohy,ruce.

Skvělé výsledky při pravidelném cvičení!

Rolletic využívá efektu stimulace akupresurních drah prostřednictvím vřeten rotujících konstantní rychlostí otáček. Mechanická masáž ovlivňuje metabolismus tukových tkání a dochází k urychlenému vyprazdňování povrchových žil a lymfatických cév, zlepšuje se látková výměna v oblasti kůže, podkoží a svalů.

Bezprostředním působením na příslušnou oblast vzniká účinek místní, tj. zlepšení výživy kožních buněk a zlepšení jejich činnosti. Pokožka se stává vláčnou, pružnou a pevnou.

Co můžete očekávataktivace lymfatického systémuvýrazné zmírnění projevů celulitidyzmenšení objemu masírovaných partií (úbytek v cm)hubnutíodbourání tukových polštářkůtvarování (bodyforming) a zpevnění postavy – dlouhodobý účinek, nedochází k „jojo efektu“odvodnění a pročištění organismuvypnutí (vyhlazení) kůžeuvolnění svalového napětízměkčení jizev, zmenšuje kaloidní jizvy, pajizévky a strijestimuluje metabolismus tukové tkáně, krevní a zejména lymfatický oběhpříznivě působí na peristaltiku střev (funkce střev)odbourává celulitidu

Tento stroj byl vyvinut na základě poznatků masérů, fyzioterapeutů a klientek, kterým měl pomoci zejména k odstranění tzv. jezdeckých kalhot – tj. projevů celulitidy v oblasti stehen, hyždí a břicha, ale i v podpaží, horních končetin, zad a lýtek.

Občerstvení zdarma:káva,voda

PC 625kč Nyni cena 480kč

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *